Lluís Galbas deixarà de ser primer entrenador del PHC Sant Cugat


  • Comparteix:

L'entrenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas

L'entrenador del Patí Hoquei, Lluís Galbas

L'entrenador del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, ha anunciat a Cugat.cat que deixarà la banqueta a final de temporada. El club vermell-i-negre ha comunicat a Galbas que ja té lligat un tècnic per a l'any vinent que farà també les funcions de director esportiu amb contracte professional.

El tècnic santcugatenc posarà punt final a la seva etapa a la banqueta vermell-i-negra quan acabi la temporada després de dos cursos dirigint l'equip. La seva gestió s'ha caracteritzat per l'aposta pels jugadors joves amb potencial. David Yepes, Pau Gilabert, Joan Farnés i Ignasi López, acompanyats de la majoria del bloc de la temporada passada, han portat l'equip a la zona tranquil·la de la classificació.

Segons ha explicat el tècnic a Cugat.cat, el club buscava un director esportiu i entrenador professional, una tasca que ell no pot assumir pels seus compromisos laborals.

Lluis Galbas

El club vol un altre tipus de direcció esportiva. Una persona que porti tota la base i que a més sigui entrenador del primer equip. Això em va dir el president. Entenc que volen un model nou i que busquen un director esportiu professional.


De moment, no s'ha fet públic qui s'encarregarà d'aquesta tasca. A Galbas li queden encara tres partits com a tècnic. El primer serà la setmana vinent davant el Burguillos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.