Les germanes Grau i Carlota Petchamé, primers fitxatges per al Junior femení


  • Comparteix:

Les germanes Grau arriben al Junior de forma conjunta

Les germanes Grau arriben al Junior de forma conjunta

Carlota Petchamé i les germanes Grau es converteixen en les primeres incorporacions del Junior femení per a la temporada 2015-16 a la Divisió d'Honor. Txell i Marta Grau vénen de l'Atlètic Terrassa mentre que Petchamé va guanyar la lliga belga el curs passat i es troba ara disputant la World League amb la selecció espanyola i compartint vestidor amb la jugadora blau-i-negra Cristina Guinea.

El Junior femení ha mogut fitxa i ja ha incorporat a tres jugadores per a la temporada vinent. Davant la manca de gol, ha fitxat dues jugadores de perfil ofensiu i per protegir-se al darrere una portera. Carlota Petchamé arriba a Sant Cugat per recuperar el gol perdut pel Junior durant la temporada passada. La jugadora ve amb el prestigi de guanyar la lliga belga i sent internacional amb la selecció espanyola. D'altra banda, Txell i Marta Grau arriben de forma conjunta provinents de l'Atlètic Terrasa. Una d'elles per ajudar a fer gols i l'altra per protegir la porteria.

El Junior també incorpora nou tècnic amb el ja anunciat retorn de Joan Vidal que obrirà la seva tercera etapa al capdavant del conjunt femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.