El PHC Sant Cugat s'examina davant un recent descendit, el CP Manlleu


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat protagonitza el primer desplaçament de la temporada / Font: Esportspenedes.cat

El PHC Sant Cugat protagonitza el primer desplaçament de la temporada / Font: Esportspenedes.cat

El PHC Sant Cugat es presenta a la primera gran revàlida de la temporada tot just quan arriba la segona jornada. Els santcugatencs es desplacen a la pista d'un dels recent descendits de l'Ok Lliga, el Club Patí Manlleu, aquest dissabte a les vuit del vespre. Després de debutar amb un suat triomf davant el Las Lagunas, els de Sucarrats posaran a prova la seva capacitat a domicili en el primer partit com a visitants a l'actual edició de Primera Divisió.

D'un recent ascendit a casa a un recent descendit a domicili. Muntanya russa pel que fa a la dificultat dels compromisos del Patí Hoquei en el tram inicial de temporada. Els paranys proposats pel Las Lagunas van ser bona mostra de la complexitat d'una categoria de plata de l'hoquei patins estatal en què l'entitat vermell-i-negra s'ha assentat, però on encara es vol donar un pas més.

I perquè així sigui, reptes com el de dissabte són terreny abonat pel prestigi i per augmentar els galons d'un cartell jove, fonamentat en un projecte sorgit del planter però farcit de qualitat. Davant hi haurà un Manlleu que pretén recuperar la categoria perduda, una Ok Lliga d'on va baixar la temporada passada com a avantpenúltim. Per tot plegat, el tècnic del Patí Hoquei, Francesc Sucarrats, aposta per no deixar-se impressionar en els primers minuts i mantenir les opcions passats els compassos inicials de partit.

Francesc Sucarrats

Van amb la rauxa de l'any passat de jugar a Ok Lliga, tenen jugadors molt ràpids. Espero suportar els 10 primers minuts i no donar contraatacs, i poder portar el ritme del partit.


Joan Farnés segueix sent dubte, mentre que Eloi Gaspar serà baixa segura per sanció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.