PHC Sant Cugat i Alcobendas protagonitzen un partit d'alt voltatge


  • Comparteix:

El Patí Hoquei s'ha guanyat a pols ser considerat un dels equips perillosos de la categoria

El Patí Hoquei s'ha guanyat a pols ser considerat un dels equips perillosos de la categoria

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es posa a prova a la pista de l'Alcobendas aquest dissabte a les sis de la tarda en el partit més destacat de la jornada a Primera Divisió. Els santcugatencs són quarts i s'enfronten al segon classificat, que suma 21 punts empatat amb el líder, el FC Barcelona B. David Yepes, per sanció, serà una baixa sensible per al tècnic, Francesc Sucarrats.

Els dos equips són semblants en joc i en qualitat, i lluiten per mantenir la seva posició privilegiada a les places d'ascens a l'Ok Lliga. El Patí Hoquei, incommensurable a casa, cerca aquesta determinació a domicili, on encara no ha sumat cap triomf. Els de Francesc Sucarrats han tret resultats de mèrit com l'empat a la pista de l'Arenys en l'últim desplaçament, però en cap de les quatre visites d'aquest curs han guanyat.

L'Alcobendas ha dut una trajectòria impecable a excepció de les jornades 6 i 7, quan va caure de forma consecutiva contra Palafrugell, rival la setmana passada del Patí Hoquei, i de manera contundent a la pista del FC Barcelona B. Més enllà d'aquests dos partits. els madrilenys han donat mostra de la seva contundència i de la solidesa darrere: es tracta del tercer equip menys golejat.

Davant, però, tindran el conjunt que lidera aquest rànquing defensiu, el Patí Hoquei Club Sant Cugat. El seu tècnic, Francesc Sucarrats, creu que poden obtenir el triomf.

Francesc Sucarrats

No sé si guanyarem o perderem, però la manera que tenen de jugar és semblant a la nostra. Hi ha partits en què he estat més preocupat.


En cas de vèncer, els vermell-i-negres agafarien a la classificació els madrilenys empatant-los a punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.