El Junior femení supera el Taburiente i tanca el 2015 a la part alta de la taula

L'equip femení del Junior guanya (2-1) el Taburiente i tanca l'any a la part alta de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Marta Grau i Ana Gil han avançat el conjunt santcugatenc, però les visitants han retallat diferències en els últims instants. Les blau-i-negres tornen a la competició al febrer.

El Junior ha iniciat el partit amb bon peu i ben aviat, concretament al minut vuit, Marta Grau ha desviat un xut després d'un penal còrner per inaugurar el marcador. El matx s'ha posat de cara per a les blau-i-negres, que han dominat el joc i la possessió de pilota durant els 60 minuts. El Junior ha disposat de moltes ocasions, però sense sort ni encert per les aturades de la portera del Taburiente. Aquest monòleg s'ha allargat fins el darrer quart.

Després d'una bona jugada combinativa, Anna Gil ha marcat el segon a falta de sis minuts per acabar el partit. El Taburiente ha aprofitat l'única ocasió en un penal còrner que ha suposat el 2 a 1. La tensió i els nervis s'han apoderat de les santcugatenques que han patit per sumar el triomf.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca que el més important és el triomf, però admet que cal millorar de cara a porteria.

Joan Vidal

Hem errat molt de cara a porteria, però el més important són els tres punts.

Les blau-i-negres tanquen el 2015 a la part alta de la taula i amb l'objectiu d'aspirar a guanyar els dos títols en joc, la Lliga i la Copa de la Reina.