El Junior se centra en la competició d'hoquei sala durant el gener


  • Comparteix:

Andreu Puig en una imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

Andreu Puig en una imatge d'arxiu / Font: Enrico Hockey

El Campionat de Catalunya d'hoquei sala arriba aquest gener i el Junior participarà amb els seus equips masculí i femení. Els nois de Jorge Dabanch encaren la competició amb il·lusió i ganes de classificar-se per al Campionat d'Espanya, mentre que les noies de Joan Vidal s'ho prenen com uns entrenaments amb més intensitat i descarten assistir a l'estatal en cas d'accedir-hi.

La competició d'hoquei sala comença aquest divendre en el cas dels conjunts masculins. Els blau-i-negres, que parteixen amb moltes opcions d'arribar a la fase sector, han estat enquadrats amb les Fonts, el Club Egara, el CD Terrassa i el FC Barcelona en el grup 2. El debut serà davant les Fonts, equip en què es veuran les cares contra dos jugadors blau-i-negres, Javi Garcia i Tuni, que excepcionalment competiran amb l'equip de Matadepera.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, mostra la seva ambició i creu que poden arribar molt lluny tant en el Campionat de Catalunya com en el d'Espanya, que es disputarà a les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa.

Jorge Dabanch

Farem un equip base amb vuit jugadors i la resta aniran rotant. Jugarem tots els partits que estiguin programats per arribar el més lluny possible.


En el cas del conjunt femení del Junior, es veuran les cares contra el Club Egara, l'Atlètic Terrassa, l'HC Castelldefels, el FC Barcelona i el CD Terrassa. Abans de les vacances, el seu tècnic, Joan Vidal, ja va anunciar que participarien en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala però que en cas de classificar-s'hi no anirien a l'estatal per qüestions de logística i per poder preparar millor la tornada a l'herba.

Joan Vidal

Jugarem la fase catalana d'hoquei sala i després prepararem durant dues setmanes la competició d'hoquei herba.


La competició masculina i la femenina es disputaran entre les instal·lacions egarenques de Can Salas i les del Gornal, a l'Hospitalet de Llobregat. Les semifinals i finals seran el tercer cap de setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.