Un PHC Sant Cugat aferrat al lideratge rep el novè, el Club Hoquei Mataró


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Un Patí Hoquei Club Sant Cugat instal·lat en el lideratge de la Nacional Femenina defensa el còmode avantatge que té davant el grup perseguidor contra un rival a priori assequible, el Club Hoquei Mataró. Les vermell-i-negres reben les mataronines aquest dissabte a les vuit del vespre. La competició torna després d'un cap de setmana de disputa de la Copa de la Lliga.

Continua el compte enrere perquè el Patí Hoquei Club Sant Cugat retorni a l'OK Lliga femenina. Les vermell-i-negres han arribat a la segona jornada de la segona volta amb set punts de diferència respecte els seus immediats perseguidor, el Vilanova B i el Vila-sana. Això vol dir que les de Jaume Oms en tindran prou a defensar aquesta diferència durant els 10 partits pendents per ascendir de nou.

Per fer-ho, és clau tancar aquells compromisos que són victòries assequibles, com la d'aquesta cap de setmana davant el Mataró. A l'anada les d'Oms ja van mostrar la seva superioritat, vencent les mataronines a domicili per 1 a 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.