El PHC Sant Cugat perd davant un sorprenent Rivas Las Lagunas

El PHC Sant Cugat s'ha desplaçat fins a terres madrilenyes

El PHC Sant Cugat es veu superat (4-1) pel Rivas Las Lagunas en la 1a jornada de la segona volta de la Primera Divisió. Els vermell-i-negres s'han avançat amb un gol de Pau Gilabert, però al descans ja perdien per 2 a 1. A la represa, els madrilenys han culminat el triomf amb dos gols més.

L'empat a zero no s'ha trencat fins que en el minut 18 Pau Gilabert ha aconseguit avançar el PHC Sant Cugat en transformar un penal. Semblava que el més difícil, avançar-se en el marcador, ja estava fet, però la reacció dels madrilenys ha estat fulminant. En el minut 21 Moisés Escudero ha fet l'empat i poc després els locals han culminat la remuntada amb el gol d'Alberto Mochon per marxar al vestidor amb avantatge.

En el segon temps, no ha arribat la reacció santcugatenca, sinó la culminació dels madrilenys. L'autor del segon gol Alberto Mochon s'ha erigit en l'estrella del seu conjunt per fer el tercer i el quart gol i completar un 'hat-trick' que ha sentenciat el matx per al Rivas Las Lagunas.

El proper partit del PHC Sant Cugat serà el 14 de febrer a casa davant el CP Manlleu.