El PHC Sant Cugat es desfà amb comoditat del Bigues i Riells B i segueix líder


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat fa un pas més cap a l'ascens / Foto: PHCSC

El PHC Sant Cugat fa un pas més cap a l'ascens / Foto: PHCSC

El PHC Sant Cugat fa un pas més cap a l'ascens després superar còmodament (10-1) el Bigues i Riells B en la 17a jornada de Primera Catalana. Les vermell-i-negres ja guanyaven per 5 a 0 al descans i en el segon temps no han tingut pietat del rival. A cinc jornades per al final les santcugatenques tenen sis punts més que el segon, el Vila-sana, tot i que aquestes tenen un partit pendent.

El PHC Sant Cugat segueix amb pas ferm i es manté líder a Primera Catalana després de sumar els tres punts davant el Bigues i Riells B. Les vermell-i-negres han anat per feina i al descans ja havien resolt el partit amb un clar 5 a 0. En el segon període tot i rebre un gol en contra les santcugatenques han fet cinc més per tancar el matx amb el 10 a 1 final. Les autores dels gols locals han estat Rosa Tamburini i Blanca Soldevila, amb quatre cadascuna, i Judit Navarro amb dos.

El PHC Sant Cugat torna a la competició d'aquí a dues setmanes a la pista del Reus Deportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.