El Junior masculí d'hoquei herba estrena temporada a casa davant un temible Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

Els santcugatencs comencen la temporada amb una prova de foc / Font: Enrico Hockey

Els santcugatencs comencen la temporada amb una prova de foc / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba dóna el tret de sortida a la Divisió d'Honor aquest diumenge a la una del migdia davant l'Atlètic Terrassa. L'estadi Lluís Serrahima serà l'escenari del primer partit de lliga en què els blau-i-negres s'enfrontaran a un candidat al títol. Els homes de Dabanch arriben al matx amb bones sensacions després de signar una gran primera fase del Campionat de Catalunya en què han finalitzat invictes.

El Junior va certificar el cap de setmana passat el bon estat de forma amb una golejada al Barça i els ulls posats en l'inici de la competició regular. Després d'un empat i dues victòries en el campionat català, els blau-i-negres, inicien la Divisió d'Honor contra el totpoderós Atlètic Terrassa.

Un dels colossos de Terrassa, l'Atlètic, arriba a Sant Cugat amb la convicció d'endur-se els tres primers punts de la temporada i començar amb bon peu la cursa pel títol. El repte del Junior, que any rere any intenta fer-se un lloc entre els grans de la categoria, passa per sorprendre els de Terrassa i disputar-los el partit fins al final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.