El PHC Sant Cugat femení es juga aquest diumenge un nou títol, la Copa EsportsPenedès.cat


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat, abans de disputar la final de la Supercopa / Font: PHCSC

El PHC Sant Cugat, abans de disputar la final de la Supercopa / Font: PHCSC

El Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa aquest diumenge una nova final, i ho fa una altra vegada davant el Manlleu, tot i que en aquest cas es tracta del primer equip. L'equip dirigit per Jaume Oms es veurà les cares amb les manlleuenques a Blanes diumenge a partir de tres quarts d'onze del matí amb la Copa EsportsPenedès.cat en joc, la competició de pretemporada de més renom i en què les d'Oms participen en la categoria d'Ok Lliga.

A la fase prèvia, les vermell-i-negres han derrotat el Palau (4-3) i el Vilanova (7-4), i han patit una derrota davant el Voltregà (4-1). Amb aquests resultats, les de Jaume Oms jugaran la final com a líders del grup A davant el primer classificat del grup B, el Manlleu. L'equip santcugatenc tancarà amb aquest matx una pretemporada que l'ha dut a endur-se un títol oficial, la Supercopa Catalana, i diumenge de la setmana vinent debutarà a l'OK Lliga, precisament davant el Manlleu al pav 2 de la Rambla del Celler.

El tècnic vermell-i-negre, Jaume Oms, apunta que és un partit més de pretemporada de cara a l'estrena de l'OK Lliga.

Jaume Oms

Tenim davant un equip molt potent i no podem baixar la guàrdia. No ens hem de capficar en el resultat, és un partit més de preparació de cara a la lliga


Jaume Oms no va poder dirigir el matx respecte la Supercopa, però ja fa setmanes que treballa amb l'equip i tindrà totes les jugadores a la seva disposició per a la final de la Copa EsportsPenedès.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.