El Patí Hoquei masculí goleja el Raspeig i lidera la Primera Estatal


  • Comparteix:

Pau Gilabert ha marcat quatre gols

Pau Gilabert ha marcat quatre gols

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí incia amb golejada (1-11) a la pista del Raspeig la lliga de Primera Estatal. Els vermell-i-negres lideren la categoria amb una destacada actuació de Pau Gilabert amb quatre gols.

Els vermell-i-negres han tingut un desplaçament plàcid a la pista del Raspeig, conjunt recent ascendit a la categoria. Els santcugatencs han marxat al descans amb un 0 a 3 a favor. A la represa, ha arribat el festival de gols dels de Joan Carles Vadillo amb una actuació destacada de Pau Gilabert amb quatre dianes, doblets de David Martínez, David Yepes i Jordi Gabarra, i un gol de Joan Farnés, amb el qual es va tancar la golejada.

Tot i la contundència del marcador, Vadillo demana prudència i assegura que caldrà veure com es comporta la resta d'equips en aquesta pista per avaluar aquest resultat.

Joan Carles Vadillo

És la primera jornada i veurem si aquesta victòria té més o menys valor segons el resultat que tregui la resta d'equips a aquesta pista.


El Patí Hoquei rebrà el Vilanova dissabte que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.