El Junior femení s'imposa al camp del Jolaseta i encadena tres victòries consecutives


  • Comparteix:

El Junior continua invicte / Font: Enrico Hockey

El Junior continua invicte / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba venç al camp del Jolaseta (1-2) a la tercera jornada de la Divisió d'Honor. Les noies de Joan Vidal dominen el partit i s'imposen per la mínima en un camp complicat gràcies als gols de Carlota Petchame i Mariona Serrahima. L'equip blau-i-negre certifica el bon inici de lliga, nou punts de nou possibles, i es manté líder empatat amb la Complutense.

El conjunt entrenat per Joan Vidal ha superat a domicili el Jolaseta basc en un partit ajustat en què les santcugatenques han dominat més el joc que no pas el marcador. Segons el tècnic del Junior, el control del partit i de les ocasions de gol ha estat absolut durant els tres primers quarts. Tot i això, el marcador no s'ha mogut en tota la primera meitat i s'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. Al tercer temps, les blau-i-negres han aconseguit per fi perforar la porteria rival, amb un gol de Carlota Petchamé i un altre de Mariona Serrahima.

A l'inici de l'últim quart, el Jolaseta ha aconseguit reduir distàncies amb un gol en una jugada aïllada en què ha faltat un punt de concentració a la defensa del Junior. Segons Joan Vidal, l'equip ha caigut en un cert neguit després del gol local i ha concedit algunes ocasions del conjunt basc. En paraules del tècnic, les santcugatenques haurien pogut gestionar millor les possessions en aquesta fase del partit però finalment el marcador no s'ha mogut i el Junior ha pogut celebrar una victòria patida que consolida la seva condició de favorit a la Divisió d'Honor.

L'entrenador del conjunt blau-i-negre ha lamentat no haver pogut sentenciar abans el partit per la manca d'encert de cara a porteria. Tot i això, Vidal es mostrava molt satisfet amb el rendiment de les seves jugadores i els resultats aconseguits fins ara.

Joan Vidal

Estem molt contents pels nou punts i per l'evolució de l'equip. La línia de treball i de rendiment de les jugadores és molt bona. Anem pel bon camí.


El Junior rep el CD Terrassa diumenge que ve en la quarta jornada de la Divisió d'Honor femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.