El masculí del Junior es veu les cares aquest diumenge contra un FC Barcelona molt combatiu


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Enrico Hockey

El masculí del Junior visita aquest diumenge a tres quarts d'una del migdia el FC Barcelona a la sisena jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs arriben plens de moral després de la important victòria de la jornada passada davant el Club de Campo i juguen contra un conjunt blaugrana, que tot i haver pujat de categoria, ven molt cares les seves derrotes.

Els santcugatencs miren cap amunt i perquè no, aspiren a ficar-se entre els quatre primers classificats de la competició. Deu punts de 18 possibles és el bagatge d'un Junior en trajectòria ascendent que té davant un FC Barcelona que l'any passat va aconseguir l'ascens tot i finalitzar sisè a la Divisió d'Honor B. La impossibilitat d'ascens d'equips com el Pedralbes, el Vallès Deportiu, l'Egara 1935, i la Reial Societat de Madrid, per ser filials d'equips de Divisió d'Honor, va donar l'opció als blaugranes de tornar a la màxima categoria. Dirigits per Fede González, extècnic del Junior, els barcelonins són avantepúltims, però tret del partit contra el RS Tenis, han donat guerra a rivals com el RC Polo, que només va poder guanyar per la mínima (2-3).

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca la competitivitat del rival.

Jorge Dabanch

Han ascendit aquest any i han aconseguit bons resultats. Ningú els ha guanyat per una diferència amplia en el seu camp, ni el RC Polo. Hem d'anar a guanyar allà.


Pel partit contra el FC Barcelona, Dabanch té tots els efectius disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.