El líder, el RC Polo, posa a prova la potencia del masculí del Junior aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Enrico Hockey

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Enrico Hockey

El masculí del Junior rep aquest diumenge el RC Polo de Barcelona a dos quarts d'una de la tarda a la vuitena jornada de Divisió d'Honor. Un test per mesurar el veritable nivell dels santcugatencs que es veuen les cares contra l'equip més en forma de la competició i que ha guanyat els set partits disputats fins el moment.

El líder arriba a Sant Cugat amb la idea de fer més gran la ratxa de set victòries consecutives que el situa amb 21 punts com a equip destacat de la competició. Amb Àlex Casasayas amb nou gols i Xavi Lleonart amb vuit entre els tres màxims golejadors de la categoria, el conjunt barceloní és un equip molt potent, ple d'estrelles i amb uns números que fan por: 33 gols a favor i cinc en contra.

El Junior sap de la potència del seus rivals però venen d'una bona ratxa que no els fa renunciar a res. Ara fa dues jornades ja van poder guanyar a un altre dels gallets de la categoria, el Club de Campo, i contra el RC Polo esperen poder tornar a donar la sorpresa.

Després del matx, tindrà lloc la presentació del cartell de la Copa del Rei i de la Reina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.