El femení del Junior venç amb solvència i fa pagar els plats trencats al Polo

El Junior ha guanyat amb comoditat el Polo / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba guanya el Polo a domicili (0-3) a la vuitena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han signat dos primers quarts molt complets per marxar al descans amb un marcador favorable de 2 a 0, i un contraatac de manual a l'últim període amb el Polo bolcat a l'atac ha servit per tancar el partit. Les de Joan Vidal tornen a somriure després de la derrota a la final del Campionat de Catalunya de fa dues setmanes.

El Junior volia fer pagar els plats trencats a algú després de la dolorosa ensopegada al torneig català i ho ha fet amb el primer que s'ha trobat, un Polo que ha patit la ira en els primers compassos del matx de les blau-i-negres. Aquest domini de possessions llargues, constant sensació de perill i solidesa defensiva s'ha materialitzat amb un gol de Pauline Brugts de penal. Al segon quart, el Junior ha eixamplat distàncies amb una diana de Berta Queralt, un 0 a 2 còmode amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, la tònica s'ha mantingut, però a les acaballes del tercer quart i als primers compassos de l'últim el Polo ha estirat línies, ha intentat pressionar la sortida de pilota de les visitants i ha incomodat les jugadores de Joan Vidal. Ara bé, això ha deixat desprotegida la parcel·la defensiva del Polo, uns espais que han aprofitat les blau-i-negres per tancar el partit amb el tercer gol, obra d'una de les jugadores que tornava del Mundial Sub 21, Mariona Serrahima, després d'una passada llarga.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca la importància del triomf tenint en compte d'on arribava l'equip.

Joan Vidal

Era molt important el partit d'avui. Sabíem que ens hi anava molt, així que estem molt satisfets.

El conjunt de Sant Cugat és tercer a tres punts del líder, el Club de Campo, i a un del segon, la Complutense. Les de Joan Vidal tanquen l'any diumenge que ve a casa davant el Pozuelo, el cuer.