El Junior supera el CD Terrassa en un matx molt igualat i puja fins al quart lloc

El masculí del Junior d'hoquei herba venç (1-2) al camp del CD Terrassa a la dotzena jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba i se situa quart a la classificació de la Divisió d'Honor. Malgrat visitar el penúltim classificat, els santcugatencs no han certificat la victòria fins el darrer quart, quan Gaby Dabanch ha enviat al fons de la porteria una centrada d'Oriol Salvador després d'una gran jugada per banda dreta.

En el primer quart els de Terrassa han estat més encertats i han marcat mitjançant Ventalló, que ha aprofitat un penal córner per superar Cesc Mata i posar per davant els egarencs. Un primer temps en què els homes de Jorge Dabanch no han tingut gaire ocasions per marcar i s'han vist superats pel joc local. En el segon temps, la situació no ha canviat gaire i els de Sant Cugat han intentat la igualada, però els de Terrassa s'han mostrat molt segurs.

A mesura que han anat passant els minuts, el Junior ha madurat el partit i poc a poc ha anat arribant més a la porteria rival. En un penal córner, Marc Perellón ha aprofitat el rebuig del porter per igualar el partit, i arribats al darrer quart, una gran jugada d'Oriol Salvador per banda dreta culminada per Gaby Dabanch ha certificat la victòria per als blau-i-negres.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, assegura que ja esperava un matx complicat i que està content amb la feina dels jugadors.

Jorge Dabanch

Sabíem que havíem de tenir paciència. Ens hem sabut sobreposar, han arribat els gols i hem pogut guanyar el partit.

El triomf deixa els de Jorge Dabanch en quarta posició amb 24 punts, empatats amb el tercer, l'Egara. La setmana que ve reben la visita del Tenis de Santander.