Un gol de Yepes a l'últim segon davant l'Arenys de Munt manté el PHC Sant Cugat a la zona d'ascens

Yepes, a l'esquerra, ha marcat a l'últim segon

Un gol de David Yepes a l'últim segon de partit dóna l'empat (2-2) al Patí Hoquei Club Sant Cugat a la pista de l'Arenys de Munt, resultat amb el qual els santcugatencs es mantenen a la zona d'ascens a l'Ok Lliga. Els locals, segons, mantenen el marge de dos punts respecte els vermell-i-negres, que segueixen tercers empatats amb l'Asturhockey. Els arenyencs han remuntat el gol inicial de Pau Gilabert, però Yepes ha anotat la diana de la igualada pràcticament sobre la botzina.

El Patí Hoquei ha sortit reforçat d'una jornada en què tenia molt a perdre i poc a guanyar. Els vermell-i-negres disputaven una de les cites més complicades d'aquest tram final de temporada, al domicili de l'Arenys de Munt, rival directe per a l'ascens, i tot i que no ha pogut vèncer i treure-li la segona plaça, ha deixat la situació tal com estava abans d'aquesta jornada. A més, la manera com ha arribat l'empat fa que la igualada tingui regust de victòria.

Qui ha obert primer la llauna han estat els de Joan Carles Vadillo, que han traduït el domini en el joc amb un gol de Pau Gilabert després de 10 minuts de partit. Tres minuts abans del descans, però, Jordi Pérez ha fet la igualada, i a la segona meitat el matx s'ha obert i s'ha convertit en un duel d'anades i tornades. En aquest escenari s'ha sentit més còmode l'Arenys, que s'ha posat per davant a cinc minuts per al final a través d'una falta directa de Jordi Illa.

Els vermell-i-negres han posat setge a la porteria local als últims cinc minuts. Pau Gilabert no ha pogut materialitzar una falta directa a tres minuts per a la conclusió, i ha estat al darrer instant quan Yepes ha aprofitat un rebot després d'un xut de David Martínez per fer gol i donar un punt d'or al seu equip. David Yepes valora la importància del punt aconseguit.

David Yepes

Hem sortit a intentar empatar el partit com fos, i hi ha hagut un rebot i l'he pogut tirar cap a dins.

El Patí Hoquei també s'ha aprofitat del resultat de l'Asturhockey, que va empatar a la pista del Sant Feliu, i de la derrota contra pronòstic del líder, el Palafrugell, a casa davant el Calafell. Precisament la setmana que ve els de Vadillo reben el Sant Feliu al pav 2.