El PHC Sant Cugat femení intentarà mantenir viu el somni de la permanència a Terrassa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení provarà a mantenir viva la flama de la permanència a l'Ok Lliga aquest dissabte a les sis de la tarda en el desplaçament a la pista de l'Sferic Terrassa, un dels dos conjunts als quals ha guanyat. Les de Jaume Oms són últimes a 11 punts de la salvació, que marca el Liceo amb un partit menys, quan falten 18 punts en joc. Les vermell-i-negres no puntuen des de finals de gener i no guanyen, precisament, des del seu triomf contra les egarenques a la jornada 5.

La calculadora del Patí Hoquei pot començar a activar-se aviat per fer els números que ningú mai no vol fer: saber en quin moment pot ser matemàtic el descens. Les vermell-i-negres segueixen clavades als set punts a la cua de la classificació i el poc optimisme que pot acumular és gràcies al record, que és dolç en el cas de l'Sferic. Les de Terrassa van sucumbir al pav 2, però des de llavors les trajectòries de tots dos equips han pres direccions diferents: l'Sferic depèn de si mateix per salvar-se, mentre que el Patí Hoquei ho té molt complicat per seguir a l'Ok Lliga.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.