El Patí Hoquei Club Sant Cugat debuta a la lliga a la pista del Calafell el 14 d'octubre


  • Comparteix:

El Patí Hoquei es veurà les cares amb el Calafell a la primera jornada de lliga

El Patí Hoquei es veurà les cares amb el Calafell a la primera jornada de lliga

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia la Primera Divisió el 14 d'octubre amb la visita a la pista del Calafell. Els santcugatencs s'estrenaran com a locals davant el Mataró el 21 d'octubre i tancaran la competició a la pista del Manlleu el 26 de maig.

El conjunt santcugatenc intentarà per tercer any consecutiu pujar a l'Ok Lliga després de dos intents fallits d'ascens en perdre el darrer partit de lliga. Joan Carles Vadillo seguirà per segon any a la banqueta vermell-i-negra i s'incorporen dos jugadors, Borja Ferrer i David Toda. Ferrer procedeix del Calafell i té experiència internacional. Toda és porter i arriba del Reus Deportiu, on ha compaginat el primer equip amb el conjunt júnior.

El porter Alain Rivero que ha fitxat per l'Arenys de Munt d'Ok Lliga i Joan Galbas que ha marxat al Dinan Quevert de França són les baixes de l'equip santcugatenc.

Els santcugatencs ja coneixen els rivals a la lliga. Alcobendas, Vilafranca i Manlleu arriben a la categoria després del descens d'Ok Lliga. Jolaseta, Alcobendas i Taradell també s'estrenen a la categoria després de l'ascens des de Primera Nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.