Pol Claramunt, procedent del Vic, tanca la plantilla del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Pol Claramunt és l'últim fitxatge del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Font: Pol Claramunt

Pol Claramunt és l'últim fitxatge del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Font: Pol Claramunt

El jugador Pol Claramunt, procedent del Club Patí Vic, fitxa pel Patí Hoquei Club Sant Cugat i tanca la plantilla per la nova temporada. Claramunt ha alternat el conjunt júnior amb el primer equip que milita a l'Ok Lliga. El conjunt santcugatenc inicia els entrenaments dilluns de la setmana que ve amb tres incorporacions i tres baixes.

Després de la marxa de Jordi Gabarra que marxa a Austràlia, el conjunt santcugatenc s'ha mogut ràpid i ha fitxat Pol Claramunt. El tècnic de l'equip, Joan Carles Vadillo, el defineix com un jugador que 'llegeix molt bé el joc' i amb molta qualitat. Claramunt s'afegeix a les dues altres incorporacions, el porter David Toda i l'experimentat Borja Ferrer.

En el capítol de baixes destaca el porter Alain Rivero que ha marxat a l'Arenys de Munt i Joan Galbas que ha fitxat pel Dinan Quevert de França.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.