Un Junior masculí molt efectiu de cara a porteria es desfà de la Complutense a domicili

Imatge d'arxiu

El masculí del Junior d'hoquei herba es desfà (2-4) de la Complutense a la tercera jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els blau-i-negres sumen la segona victòria consecutiva abans d'afrontar el tram més complicat de lliga davant l'Atlètic Terrassa, el Polo i l'Egara. Els golejadors santcugatencs han estat Javi Garcia, Àlex Gil i Sergi Enrique per partida doble.

El domini del Junior en els dos primer quarts s'ha traduït en el marcador amb forma de gol. La primera diana ha vingut de la mà de Sergi Enrique a través d'un penal-córner. El control del joc dels de Pallarols ha estat determinant perquè els blau-i-negres signessin les ocasions més clares abans del descans i Sergi Enrique i Àlex Gil han fet una diana cadascú en el segon quart.

A la represa la Complutense ha apujat la intensitat per intentar retallar distàncies i ho ha aconseguit a l'inici de l'últim quart gràcies a un penal-córner. La resposta del Junior, però, ha estat contundent i Àlex Gil ha fet l'1 a 4 per desinflar l'empenta dels locals. La Complutense ha domint el tram final de partit i els de Pallarols han hagut de recular línies i defensar-ser.

Tot i la bona feina d'Albert Perez a la porteria la Complutense ha estat capaç de fer el segon abans del xiulet final però el gol no ha impedit que el Junior s'emportés els tres punts de Madrid. El tècnic blau-i-negre, Roger Pallarols, destaca la importància del triomf.

Roger Pallarols

Després de l'ensopegada al camp del Terrassa hem fet un pas endavant amb un triomf que et fa està a dalt a final de temporada

La setmana que ve els santcugatencs reben la visita de l'Atlètic Terrassa, el segon classificat.