El PHC Sant Cugat femení supera un voluntariós cuer, la Unió Esportiva Horta


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení supera (5-0) amb solvència el cuer del grup B de Nacional Catalana, una Unió Esportiva Horta que s'ha mostrat voluntariosa i que ha evitat que la golejada fos major. La nòmina golejadora local ha estat repartida entre Sílvia Montoro, Blanca Soldevilda, Ester Ferrer, Maria Rosa Tamburini i Anna Espriu, que ha marcat en el seu retorn a les pistes després d'una absència des del març. La porteria barcelonina ha estat clau davant les desenes d'ocasions de les vermell-i-negres.

El cuer es presentava al pav 2 de la Rambla del Celler sense cap punt i amb el cartell de David davant un Patí Hoquei que, sota el pretext de ser un dels Goliats de la categoria, s'obligava a signar un triomf contundent. Ara bé, amb qui potser no es comptava era amb la defensa de les barcelonines, intensa tot i la manca de rotacions i, sobretot, pràcticament infranquejable sota pals. Després de les primeres ocasions, que s'han comptat per desenes en el partit, Sílvia Montoro ha obert la llauna.

Les opcions de gols s'han precedit una darrera l'altra, sempre topant amb la portera visitant, i s'ha hagut d'esperar a que restessin dos minuts per al descans perquè Blanca Soldevila aprofités una jugada combinada per marcar. A la represa el gol no ha trigat tant a arribar, de la mà d'Ester Ferrer, i amb el partit encarrilat ha tornat a les pistes Anna Espriu, lesionada des del març. El retorn ha estat complert i efectiu: Espriu ha marcat pràcticament a la primera jugada en què ha intervingut.

Abans de la conclusió, Maria Rosa Tamburini ha arrodonit la golejada amb el cinquè. El tècnic de l'equip, Jaume Oms, ha celebrat el partit de les seves jugadores.

Jaume Oms




Les santcugatenques segueixen segones a tres punts del CP Voltregà B, que s'ha desfet de l'Sferic Terrassa B a domicili. Les de Jaume Oms tornen a jugar al pav 2 la setmana que ve davant el filial del Bigues i Riells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.