El Junior acaba tercer a la fase de grups del Campionat de Catalunya i jugarà pel cinquè lloc


  • Comparteix:

El Junior opta a ser cinquè

El Junior opta a ser cinquè

El Junior masculí d'hoquei herba jugarà pel cinquè lloc al Campionat de Catalunya després d'acabar en tercera posició del potent grup A. Els santcugatencs esperen rival, que es definirà quan finalitzin els partits de l'altre grup, el B, que disputa l'última jornada aquest diumenge. Els blau-i-negres han acabat la participació a la lligueta amb dos partits guanyats, un perdut i un empatat, per darrere de l'Atlètic de Terrassa i del Polo.

Els dos primers compromisos del Junior van ser en plena pretemporada i davant els rivals, a priori, més assequibles, una condició que es va demostrar amb dues victòries contundents dels de Roger Pallarols: 5 a 0 davant el Línia 22 i 1 a 8 davant l'Egara 1935. Ara bé, a la tercera jornada el rival va ser ja molt més exigent, ni més ni menys que l'Atlètic Terrassa, amb qui, això sí, el Junior va esgarrapar un empat.

El Campionat de Catalunya es va aturar llavors fins fa una setmana, quan es va disputar la quarta jornada i on el Junior va perdre bona part de les opcions de ser a semifinals després de caure davant el Polo (3-0). A l'última cita els santcugatencs han descansat i han acabat certificant el tercer lloc de grup, en una lligueta, això sí, molt més exigent que al grup B, en què el Club Egara ha vençut en tots els partits i ha acabat líder destacat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.