El Junior es veurà les cares amb el FC Barcelona als quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei herba


  • Comparteix:

Marc Perellón, en una acció amb el Junior

Marc Perellón, en una acció amb el Junior

El Junior masculí d'hoquei herba s'enfrontarà al FC Barcelona als quarts de final de la Copa del Rei, tal com ha determinat el sorteig que s'ha celebrat aquest dijous a l'Oceanogràfic de València. El partit obrirà el torneig el divendres 9 de març a les onze del matí i en cas de superar la primera ronda els de Roger Pallarols es veuran les cares amb el vencedor del partit entre el Polo i el Club Deportiu Terrassa. Els altres partits de quarts de final seran Egara-Club de Campo i Atlètic Terrassa-Atlético San Sebastián.

Després de la millor primera volta de la seva història en lliga, en què ha acabat en quarta posició i ha trencat la barrera dels quatre grans amb triomfs davant l'Atlètic Terrassa (2-0) i Polo (4-2), el Junior afronta amb ambicioses expectatives la Copa del Rei. Semifinalista l'any passat davant la seva afició, els de Pallarols afronten el primer gran test per avaluar el creixement real del projecte i veure si hi ha possibilitats d'aixecar un títol davant conjunts amb tanta tradició.

El primer rival serà el Barça, un dels altres equips revelació de la Divisió d'Honor, que va tancar la primera volta amb un triomf de mèrit davant l'Atlètic Terrassa. Els de Barcelona tenen, a més, dos exjugadors del Junior a les seves files: Edu Garriga i Guilem Cañas. El tècnic dels de Sant Cugat, Roger Pallarols, alerta del perill del rival.

Roger Pallarols

Està agafant el rol de sorpresa i ha acabat la primera volta guanyat l'Atlètic. Té jugadors internacionals i és un rival que ens costarà moltíssim.


Tot i aquest avís, el precedent dóna un clar domini als blau-i-negres: va ser a la segona jornada de competició i els santcugatencs van superar 4 a 0 els blaugrana al Lluís Serrahima. Si l'equip supera l'eliminatòria, se les veurà amb el vigent campió de la Copa del Rei, el RC Polo, que ha guanyat quatre dels últims cinc títols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.