El PHC Sant Cugat femení supera l'Igualada i pot situar-se aquest diumenge a dos punts del líder


  • Comparteix:

El PHC Sant Cugat femení juga de nou al pav 2

El PHC Sant Cugat femení juga de nou al pav 2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení es pot col·locar a dos punts del lideratge de Nacional Femenina aquest diumenge en el partit que juga davant el Cerdanyola a tres quarts d'una del migdia. Les de Joan Carné van superar l'Igualada (5-1) divendres en partit ajornat, amb gols repartits entre Maria Rosa Tamburini, que en va fer dos, Anna Espriu, Maria Monllaó i Silvia Montoro.

Al tram final de la fase regular de Nacional Femenina, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení està trobant la competitivitat adient per afrontar un repte tant important com l'ascens a l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres van caure contra el líder, el Mataró, fa tant sols una jornada i tot i fer un bon partit, unes bones sensacions que van poder rubricar aquest divendres amb un contundent triomf davant l'Igualada.

El treball físic dut a terme per les santcugatenques es va tornar a demostrar a la segona part, en què de nou van imposar un ritme alt per endur-se una còmoda victòria. Ara, i amb només unes poques hores de descans, el conjunt prepara l'enfrontament d'aquest diumenge davant un Cerdanyola B que és quart. Ara bé, els tres punts pels quals lluitaran les de Carné poden convertir-se en claus tenint en compte els resultats d'aquesta jornada.

El Mataró va caure aquest dissabte davant el filial del Voltregà, una ensopegada que poden aprofitar les de Sant Cugat per col·locar-se molt a prop de les mataronines. I tot plegat, abans de l'aturada per descans i per la disputa de la Copa de la Generalitat, que arriba d'aquí a tres caps de setmana a les Masies de Voltregà i amb les semifinals ja definides, amb uns duels ben coneguts aquest curs: PHC Sant Cugat - Mataró i Cerdanyola B - Voltregà B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.