El Patí Hoquei Sant Cugat fa la feina davant el cuer i ja té vuit punts de marge sobre el quart

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (7-2) el cuer, el Jolaseta, després de tenir més dificultats de les previstes a la primera part (1-1) i fer la feina a la segona amb tres dianes de Joan Farnés, dues de Pau Gilabert i una de Cesc Maideu. Quan només falten vuit jornades per acabar la lliga de Primera Divisió, els vermell-i-negres es consoliden a la segona posició i amplien a vuit punts la distància respecte el quart, el Mataró, que és el primer conjunt que no ascendeix.

En els primers compassos de partit, al Patí Hoquei li ha faltat un punt d'intensitat, segurament per la inferioritat del rival sobre el paper i a la classificació. Tot i això, els bascos han plantat cara durant molt minuts i han gaudit d'ocasions clares per avançar-se, sobretot corrent al contraatac. A cinc minuts pel descans, però, ha estat Pol Claramunt qui ha aprofitat un contraatac per obrir la llauna amb una bona definició. De seguida, el Jolaseta ha trobat els arguments per seguir creient amb el gol de l'empat d'Arnau López.

Després del pas per vestidors amb 1-1 al marcador, els de Joan Carles Vadillo han esvaït els dubtes amb tres gols en els cinc primers minuts de la represa. Primer Pau Gilabert i després Joan Farnés en dues ocasions han situat el 4-1 que encarrilava el triomf. Tot i que els visitants han retallat diferències amb gol de Jaime González, Pau Gilabert ha repetit amb un gran acció personal per situar el 5-2. Finalment, el jove Cesc Maideu i Joan Farnés, completant el seu hat-trick, han arrodonit la golejada. Actuació també destacada de Jaume Gisbert sota pals.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, demana prudència davant la situació de privilegi a la taula i assenyala les claus per assolir finalment l'ascens.

Joan Carles Vadillo

Ser regulars i tenir el cap fred. Sabem que en qualsevol moment el rival et pot superar, però hem de saber tornar a ser competitius la següent jornada.

La setmana que ve, els santcugatencs viatgen a Madrid per enfrontar-se a l'Alcobendas, el tercer classificat a sis punts dels vermell-i-negres.