El Junior empata al camp del vuitè, el RS Tenis, però manté la tercera plaça de la classificació


  • Comparteix:

El Junior ha esgarrapat un empat en un escenari complicat

El Junior ha esgarrapat un empat en un escenari complicat

El Junior masculí d'hoquei herba només pot esgarrapar un empat del camp de la Real Sociedad Tenis de Santander però manté el tercer lloc de la Divisió d'Honor per la derrota de l'Egara. Resten només dues jornades per al final de la fase regular i els santcugatencs tenen un punt de marge amb els egarencs i davant tenen el Club de Campo, amb dos punts més. Precisament, la setmana que ve els madrilenys visiten el Lluís Serrahima.

El Junior era conscient que el partit a domicili davant el RS Tenis seria dur, complicat de gestionar i tens. I així ha estat, un matx d'anades i vingudes en què hi ha hagut repartiment de punts. Tots dos equips han sortit al camp intensos i la igualtat ha regnat en el joc i resultat fins al segon quart, quan els locals s'han avançat mitjançant Javier Lainz. Al cap de dos minuts, però, Sergi Enrique ha situat l'empat, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Al tercer quart han estat els visitants qui han colpejat, amb una diana de Gerard Garcia que ha estat neutralitzat pels locals a cinc minuts per al final del matx amb una jugada plena de rebots després d'un penal córner que ha rubricat en gol Alfonso Moreno. El porter del Junior FC, Cesc Mata, ha assegurat després del matx que ja coneixien la dificultat del compromís.

Cesc Mata

Era un partit que imaginàvem que seria tal com ha anat. Hem sortit forts però ells també. És un camp difícil.


El Junior es manté tercer i la setmana que ve té l'opció de ser segon amb la visita al Lluís Serrahima a la penúltima jornada de la fase regular del Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.