El Patí Hoquei femení inicia l'amarg camí entre el cinquè i el vuitè lloc després de dir adéu a l'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'un duel d'aquesta temporada contra el Vila-sana.

Imatge d'un duel d'aquesta temporada contra el Vila-sana.

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat viu aquest diumenge un duel amarg contra el Vila-sana B després de quedar eliminat de la fase d'ascens a l'OK Lliga. Les santcugatenques tancaran la temporada lluitant com a molt per la cinquena posició, i el primer pas és una eliminatòria al millor de tres partits contra les del Pla d'Urgell. El primer partit és al pav 2 de la Rambla del Celler aquest diumenge a les onze del matí.

Un cop eliminades de la fase d'ascens en un triple enfrontament ajustadíssim davant el Palau de Plegamans, les jugadores del Patí Hoquei afronten ara amb resignació un tram final buit d'al·licients engrescadors. El quadre que definirà les posicions entre el cinquè i el vuitè de la Lliga Nacional Catalana enfronta, duna banda, les santcugatenques amb el Vila-sana B i, de l'altra, el Cerdanyola B amb el Vilanova B.

Les eliminatòries es disputen al millor de tres partits i el Patí Hoquei té el factor pista a favor. Això significa que en cas de necessitar un tercer matx de desempat, aquest es jugaria a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.