El Patí Hoquei femení supera el Vila-sana B en el primer partit de la lluita pel cinquè lloc


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini ha estat l'autora dels dos gols santcugatencs

Maria Rosa Tamburini ha estat l'autora dels dos gols santcugatencs

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (2-1) el Vila-sana B en el primer partit del camí per acabar la competició en cinquè lloc. Un cop eliminades de la fase d'ascens a l'OK Lliga, les santcugatenques comencen amb bon peu l'eliminatòria al millor de tres partits contra les del Pla d'Urgell. Els dos gols locals han estat obra de Maria Rosa Tamburini.

Resultat ajustat en un partit marcat per la manca d'al·licients. A les vermell-i-negres els ha costat arrencar però han obert la llauna per mitjà de Tamburini. El Vila-sana B ha empatat gràcies a una falta directa rigorosa i les de Joan Carné han passat a dominar el matx, generant nombroses ocasions però sense encert en la definició.

Fins i tot han fallat un penal abans del descans, però a la represa han aconseguit el 2-0 que els donava tranquil·litat, novament obra de Tamburini. En el tram final ha tocat patir, ja que les visitants han retallat distàncies i han tingut oportunitats per empatar. Una gran actuació de la portera Marta Nache, que ha aturat un penal a falta de dos minuts, ha evitat mals majors i les santcugatenques han certificat el triomf per la mínima.

El tècnic, Joan Carné, explica que l'equip ha pagat la manca de ritme i que volen acabar en la millor posició possible.

Joan Carné

No hem fet un gran partit, hem fallat moltes ocasions. Després de dues setmanes sense competir s'ha notat la falta de ritme. Aquestes eliminatòries no condueixen a res però hem d'intentar acabar el més amunt possible.


Si el Patí Hoquei supera diumenge que ve el Vila-sana, passarà ja a l'última eliminatòria pel cinquè o sisè lloc. El rival sortirà del duel entre el Cerdanyola B i el Vilanova B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.