El Patí Hoquei Sant Cugat ho té tot preparat pel debut històric a OK Lliga de diumenge a Lleida


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei després de guanyar la Copa Monestir / Font: cedida

L'equip masculí del Patí Hoquei després de guanyar la Copa Monestir / Font: cedida

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat prepara el debut històric a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal, aquest diumenge a les dotze del migdia a la pista de Lleida Llista blava, vigent campió de la Copa de la CERS. Els santcugatencs s'han reforçat amb Xevi Arcas, porter del Barça B, i el retorn de Jordi Gabarra després d'un any d'absència per motius laborals.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat viu els dies previs al debut a l'OK Lliga amb molta il·lusió. El tècnic Joan Carles Vadillo viu la tercera temporada a l'equip després de l'ascens de la darrera campanya. El bloc de jugadors es manté amb el porter David Toda i els jugadors Pau Gilabert, David Yepes, David Martínez, Joan Farnés, Borja Ferrer i Cesc Maideu. Pol Claramunt, que va aterrar a Sant Cugat la temporada 2017-2018, marxa a la Xina, tot i que té previst tornar a jugar amb el PHC Sant Cugat al gener.

El matx entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Lleida Llista Blava tanca la jornada inaugural de l'Ok Lliga. L'entrenador de l'equip, Joan Carles Vadillo, ha destacat que l'equip ha anat menys a més a la pretemporada i que els jugadors han entès que suposa jugar a l'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.