El Junior femení derrota el vigent campió de lliga, la Reial Societat, a domicili


  • Comparteix:

Imatge entre la Reial Societat i el Junior / Font: Reial Societat

Imatge entre la Reial Societat i el Junior / Font: Reial Societat

L'equip femení del Junior suma el primer triomf a la lliga després de derrotar (0-1) la Reial Societat, vigent campiona, a la segona jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han estat molt encertades a nivell defensiu i Caro Garcia ha aprofitat el refús d'un stroke per marcar l'únic gol del matx. Les santcuatenques sumen un empat i un triomf en dos partits.

La Reial Societat i el Junior han repetit la darrera final de lliga, però aquesta vegada les santcugatenques han sortit vencedores. Un matx ple d'igualtat amb dos estils ben diferents. Les basques han apostat pel joc directe i sortides ràpides al contraatac. Les santcugatenques han apostat per l'hoquei de circulació ràpida, tot i que en els dos primers quarts s'han perdut algunes pilotes en zona de creacció. Les de Joan Vidal han estat més efectives i han sumat el primer triomf de la lliga. Les blau-i-negres, quartes, rebran diumenge que ve la visita del CD Terrassa, vuitè.

La jugadora del Junior Anna Gil destaca que han tingut la possessió de la pilota, però que els hi ha mancat encert a la darrera passada.


Anna Gil

Hem sortit molt bé al partit i hem tingut el control del matx.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.