El femení del PHC Sant Cugat suma un nou triomf i puja fins a la segona posició


  • Comparteix:

Imatge del partit /  Foto: Vilassar HC

Imatge del partit / Foto: Vilassar HC

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (3-4) davant el Vilassar HC a la sisena jornada del grup A de Nacional Catalana Femenina. Les de Beto Borregan ja són segones i sumen tres victòries consecutives, amb 13 punts.

Les vermell-i-negres passen per un bon moment i davant el Vilassar HC han tingut la força suficient per acabar guanyant un matx que les locals havien empatat aixecant un 1 a 3 en contra. Un gol de Maria Rosa Tamburini a les acaballes ha donat el triomf a les santcugatenques que han tingut en Laia Paredes, Aida Antón i Maria Rosa Tamburini, en dos ocasions, les seves golejadores. Destacar a la capitana santcugatenca que suma sis gols en les dues darreres jornades.

La següent setmana, les de Beto Borregan tornen a jugar com a visitants i es veuen les cares contra el Lloret, cinquè classificat amb sis punts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.