El femení del Junior, a les semifinals de la Copa de la Reina

Les santcugatenques superen als shoot-out el CD Terrassa en un duel molt igualat


  • Comparteix:

La jugadora del Junior Berta Serrahima durant el partit / Foto: RFEH

La jugadora del Junior Berta Serrahima durant el partit / Foto: RFEH

El femení del Junior d'hoquei herba supera als shoot-out el CD Terrassa (3-1) després de finalitzar el temps reglamentari amb empat a 1 i es fa amb una de les places per disputar les semifinals de la Copa de la Reina. Les de Joan Vidal han quallat un partit solvent davant un conjunt egarenc combatiu i incòmode, i gràcies a l'encert de Clara Pérez sota pals a les penes màximes fan una passa més cap al títol.

Les blau-i-negres s'han avançat al primer quart gràcies a un gol d'Stefania Piris, que ha estat igualat al segon període amb una diana de Julia Strappato a la sortida d'un penal-córner. Un resultat d'1 a 1 que ja no s'ha mogut durant tot el partit, tot i que els dos conjunts han disposat de clares ocasions per posar-se per davant a l'electrònic.

La més clara del CD Terrassa ha arribat al tercer quart amb un 1 contra 1 que la defensa santcugatenca ha tret sota la línia de gol. El Junior, per la seva banda, ha gaudit de dos penal-córner que no ha pogut transformar. A les acaballes del partit, Mariona Serrahima ha tingut la victòria a les seves mans, però el seu xut l'ha aturat la portera egarenca.

Als shoot-out, Marta Grau, Berta Serrahima i Mariona Serrahima han fet els gols blau-i-negres que han permès a l'equip endur-se el triomf. La portera del Junior, Clara Pérez, que ha tingut una actuació destacada als penals, ha explicat que 'entrenar els shoot-out ha donat el seu fruit' i que 'ho donaran tot a cada partit'.

Les santcugatenques s'enfrontaran al Polo, que ha vençut a la Reial Societat, aquest dissabte a les tres de la tarda.




Clara Pérez

Després d'entrenar cada dia els shoot-out ha donat els seus fruits. Estic molt contenta per l'equip, a més és la meva primera copa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.