El Junior esvaeix els fantasmes de la Copa amb un valuós triomf davant la Complutense

L'equip de Joan Vidal es llepa les ferides a ritme de victòria davant un rival directe de la part alta de la classificació

Les santcugatenques es van desfer del Polo la jornada passada / Foto: Cugat.cat

El femení del Junior d'hoquei herba es desfà (2-3) del SPV Complutense a 14a jornada de la Divisió d'Honor. Les de Joan Vidal sumen una valuosa victòria en la cursa per ser a la part alta de la clasificació després de la desfeta de la Copa de la Reina. L'equip blau-i-negre assalta la segona plaça de la classificació amb 28 punts a l'espera que es disputin la resta de partits de la jornada.

L'actuació desangelada del Junior a la Copa de la Reina no augurava un partit fàcil per a les santcugatenques davant d'un dels equips més en forma de l'hoquei herba estatal. Ara bé, les blau-i-negres han mostrat enteresa i saber fer des de l'inici per competir de tu a tu davant la Complutense.

La màxima igualtat dels dos primers quarts s'ha estès al marcador per arribar al descans amb l'empat a 1. L'equip de Joan Vidal s'ha avançat de la mà de Mariona San José després d'un bon contraatac i les locals han fet la diana de l'empat sobre la botzina a través d'un penal-córner.

De nou han estat les santcugatenques qui s'han avançat en el marcador a la represa de la mà de Fernanda Flores, que ha fet el segon des del penal-córner. Les de Vidal, però, no han trencat amb la igualtat, la Complutense ha perseguit amb insistència l'empat i finalment, de nou sobre el xiulet final del tercer quart, Lola Riera ha segellat les taules després de tres penals-córner seguits.

L'últim període ha vingut marcat per la remuntada blau-i-negre. El Junior ha rebut el tercer quan restaven 10 minuts de partit però en una recta final d'infart l'equip s'ha sobreposat a l'avantatge rival amb gols de Mariona San José, que certificava el seu doblet particular, i Mariona Serrahima per sumar un valuós triomf a domicili.

La setmana que ve el Junior rep la visita de l'últim classificat, una RS Tenis assedegada de punts.