El Junior suma la vuitena jornada seguida invicte amb una golejada davant el cuer, el Línia 22

Els homes de Roger Pallarols allarguen l'estat de gràcia a domicili davant un rival que no ha guanyat cap partit aquesta temporada


  • Comparteix:

El Junior no ha perdut cap partit a la segona volta / Foto: RFEH

El Junior no ha perdut cap partit a la segona volta / Foto: RFEH

El masculí del Junior d'hoquei herba supera (1-4) el cuer, el Línia 22, a la 16a jornada de la Divisió d'Honor. L'equip de Roger Pallarols viu un moment dolç i encadena vuit jornades sense conéixer la derrota, acumulant un balanç de set victòries i només un empat. Els blau-i-negres ocupen la quarta plaça de la classificació amb 33 punts, a dos del tercer i segon classificats, el Club Egara i l'Atlètic Terrassa que empaten a punts i a cinc del líder i rival de la pròxima jornada, el Polo.

El Junior segueix intractable a la segona volta del campionat. L'equip no ha perdut cap partit des de la vuitena jornada de lliga i s'ha consolidat a la part alta de la classificació per darrera dels tres gegants de l'hoquei herba estatal. Als de Roger Pallarols no els hi ha tremolat el pols per desfer-se d'un Línia 22 lluny del nivell mig de la Divisió d'Honor, incapaç de sumar cap punt a falta de dues jornades pel final de la fase regular.

Els blau-i-negres s'han endut la victòria amb dues dianes d'Àlex Gil, una de Javi Gracia i una de Gaby Dabanch. La setmana que ve visiten el camp del líder i últim equip que els va superar a la lliga, el totpoderós Polo




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.