Germán Herrero, primer fitxatge del masculí del Junior per a la propera temporada

El jugador arriba procedet del Línia 22 després d'un curs on han perdut la categoria


  • Comparteix:

El jugador argentí arriba procedent del Línia 22 / Foto: RFEH

El jugador argentí arriba procedent del Línia 22 / Foto: RFEH

El jugador argentí Germán Herrero és el primer fitxatge del masculí del Junior d'hoquei herba de cara a la propera temporada i el nou projecte de l'entrenador Joan Vidal. Herrero arriba procedent del Línia 22 després de l'estrena del conjunt egarenc a la Divisió d'Honor i en la qual no han aconseguit mantenir la categoria. Després de les 18 jornades que conformen la competició, el Línia no va aconseguir sumar cap punt, firmant un registre de zero victòries, zero empats i un ple de derrotes. Amb aquest fitxatge, l'equip blau-i-negre comença a agafar forma per a la propera temporada després de la marxa de Roger Pallarols.

Herrero, que pot jugar de migcentre i davanter, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que dos anys enrere Roger Pallarols ja es va posar en contacte amb ell per intentar incorporar-lo a la plantilla blau-i-negre. El jugador argentí, però, finalment no va poder fitxar pel Junior per temes legals de documentació. L'intent del Junior de fitxar Herrero es va tornar a produir l'any passat, quan Pallarols va contactar de nou amb el jugador per veure si existia la possibilitat de que l'argentí canviés de samarreta.

Herrero va decidir continuar amb el projecte del Línia 22, que acabava de pujar per primera vegada a Divisió d'Honor. El conjunt verd-i-blanc, però, no ha aconseguit la permanència i, finalment, la tercera oferta del Junior ha acabat convencent l'argentí.




Germán Herrero

Estic molt content per aquest fitxatge. És un repte que em fa molta il·lusió. Espero poder aportar el meu gra de sorra a l'equip per aconseguir els objectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.