Sant Cugat, preparada per acollir els World Roller Games d'hoquei patins


  • Comparteix:

El Pav 2 acollirà els World Roller Games / Font: Cugat.cat

El Pav 2 acollirà els World Roller Games / Font: Cugat.cat

Sant Cugat acollirà del 7 al 13 de juliol la competició d'hoquei patins dels World Roller Games al pav 2 de la Rambla del Celler. La categoria Intercontinental Championchip, tant masculina com femenina, reunirà un total de 15 seleccions. 7 seleccions femenines i 8 masculines lluitaran per quedar campiones de grup.

Segona categoria dels Roller Games

La disciplina d'hoquei patins dels Roller Games es divideix en les categories World Championchip, Primera Divisió, i la segona, la Intercontinental Championchip. A Sant Cugat es disputarà la segona i els equips que quedin campions jugaran la segona fase de la World Championchip. Més de 600 jugadors i jugadores disputaran la disciplina de l'hoquei patins dividida entre Sant Cugat, Terrassa, Vilanova i la Geltrú i Barcelona. El director tècnic de l'hoquei patins dels Roller Games, Francesc Gil, ressalta l'alt nivell dels participants. Espanya, tan masculina com femenina, defensen el títol assolit a Nanjing 2017.


Francesc Gil

Hi ha seleccions amb molt nivell i que porten molts temps preparant aquesta competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.