Els Roller Games parlen català a Sant Cugat en el matx entre Brasil i Alemanya


  • Comparteix:

Els Roller Games parlen català amb la presència del seleccionador del Brasil, Jordi Camps, i amb el jugador alemany de l'Alpicat, Mats Zilken. El partit entre el Brasil i Alemanya ha obert la competició d'hoquei patins dels Roller Games a Sant Cugat amb triomf germànic.

Mats Zilken va jugar quatre temporades al Patí Hoquei per després marxar a l'Alpicat. Zilken de 26 anys fa dos que és internacional germànic i amb qui ja ha disputat un Europeu. Un triomf per 6 a 3 davant Brasil és una bona carta de presentació. Zilken recorda el seu pas per Sant Cugat i ressalta les amistats que encara té a la nostra ciutat. A l'altre bàndol, al brasiler, trobem un altre català, el seleccioandor del Brasil, Jordi Camps i actual seleccionador català. Camps afronta la segona etapa amb Brasil 10 anys després del seu primer repte. Uns Roller Games que s'han iniciat aquest diumenge i que s'allarguen fins dissabte que ve.








Mats Zilken

A Sant Cugat sempre m'han tractat molt bé i tinc grans amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.