El masculí del Junior, a les semifinals de la Copa del Rei contra el Polo

Els santcugatencs guanyen 3 a 2 al Tenis després d'una remuntada al darrer quart i es jugaran amb l'equip barceloní el dret a estar a la final

Els jugadors del Junior després del partit / Foto: RFEH

El masculí del Junior d'hoquei herba culmina la remuntada contra el Tenis (2-3) i serà a les semifinals de la Copa del Rei. El conjunt de Joan Vidal es veurà les cares amb el Polo després de superar l'equip càntabre en un duel que no s'ha decidit fins als darrers minuts. Els santcugatencs es retrobaran amb el seu antic entrenador, Roger Pallarols, aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a Can Salas i lluitaran per guanyar-se el dret a ser a la final de la competició del KO.

El partit s'ha posat coll amunt per als santcugatencs a la primera meitat, amb un Tenis que s'ha avançat en el marcador amb un gol d'Alejandro Davilla. Els blau-i-negres, però, i a l'inici del tercer període, han pogut empatar el partit a través del penal córner amb una diana de Germán Herrero. Abans de finalitzar el tercer quart, el Tenis s'ha posat de nou per davant gràcies a Gonzalo Quijano i ha posat la por al cos dels santcugatencs.

Tot i l'adversitat, el Junior ha fet una passa endavant a l'últim quart. A falta d'11 minuts per al final, Roger Malgosa ha fet un 2 a 2 que ha donat esperances als de Joan Vidal, que han culminat la remuntada al minut 58 amb una diana de Nil Marí. Una victòria contra un rival que arribava a la Copa del Rei amb el mateix balanç que el Junior: tres victòries, dos empats i quatre derrotes. Un dels golejadors del partit, Germán Herrero, ha posat en valor el triomf en un partit 'duríssim' en el qual han hagut d'anar a remolc la major part del temps.