El Junior supera amb claredat al Tenis i continua invicte

Les santcugatenques no han donat cap opció al penúltim classificat

Les blau-i-negre guanyen al camp del Tenis / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior guanya (0-4) al Tenis en la setena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques han complert amb el guió previst i no s'han deixat sorprendre per les penúltimes classificades, que encara no han sumat cap triomf aquesta temporada. Aquesta victòria permet al conjunt dirigit per Marcel Malgosa seguir invicte i a només 3 punts del Club de Campo, que ha disputat un partit més.

Les blau-i-negres eren conscients de l'obligació d'endur-se la victòria de Santander si volien continuar aspirant al liderat. El Junior ha sortit des de l'inici decidit a superar al Tenis, que ha estat més conservador i ha prioritzat la defensa.

El primer període ha finalitzat sense gols, però les visitants han estat capaces d'obrir la llauna en el segon, mitjançant Maialen García, i encarrilar el partit amb la diana de Georgina Oliva (0-2). Així s'ha arribat al descans.

Mariona Serrahima, màxima golejadora del Junior a la competició amb 5 gols, ha sentenciat el partit (0-3) a la represa. Les santcugatenques han imposat el seu joc i s'han apoderat per complet de l'enfrontament.

En el darrer quart, Andrea Alonso ha tancat la golejada (0-4) i ha certificat el triomf i la superioritat del conjunt visitant.

El tècnic, Marcel Malgosa, està "satisfet" i "content" pels tres punts obtinguts, malgrat que creu que les seves jugadores "no han aprofitat la segona part on s'han relaxat i ha faltat concentració".

La propera jornada les santcugatenques tornaran a viatjar fins Santander per jugar al camp del CH Sardinero en el partit de la vuitena jornada de lliga.