El Junior masculí cau eliminat als quarts de final de la Copa Rei davant el FC Barcelona

Els santcugatencs han perdut (4-1) davant els barcelonins que han estat molt efectius

El Junuior s'ha vist superat àmpliament pel FC Barcelona / Font: RFEH

L'equip masculí del Junior ha caigut eliminat als quarts de final de la Copa del Rei després de perdre (4-1) davant el FC Barcelona. Els blaugranes s'han mostrat molt efectius i sempre han anat per davant al marcador. Els santcugatencs tornaran a competir al febrer amb l'inici de la segona volta de la Divisió d'Honor.

El Futbol Club Barcelona ha anotat primer mitjançant Ari Passols que al minut 12 avançava els culers. Fins a la segona meitat el partit ha estat força estable i el marcador s'ha mantingut (0-1) fins al descans.
Al tercer quart el Junior ha disposat d'un penal cÓrner per a igualar el matx, però després de desaprofitar-lo el Barça ha marcat el segon i minuts després el (0-3) tots dos gols obra de Pol Garrido. Just Abans d'acabar el quart Michel Van de Stadt ha marcat el (0-4) i ha sentenciat el partit.
El Junior ha seguit competint i al minut 58 Frank di Mercurio ha marcat el gol de l'honor i ha posat l'1 a 4 definitiu al lluminós.