El Junior femení passa a semifinals de la Copa de la Reina en un partit extremadament igualat amb el Polo

Els 80 minuts han acabat 1-1, i en una llarga tanda de penals, les santcugatenques han aconseguit el bitllet a la semifinal contra l'Egara (11 h)

Imatge del Junior-Polo dels quarts de final de la Copa de la Reina de hoquei herba / Foto: Federació Espanyola

El Junior femení ja és a semifinals de la Copa de la Reina després d'un partit molt emocionant i igualat contra el Club de Polo que s'ha decidit en una tanda de penals eterna. Els 80 minuts han acabat amb empat a 1, amb dos gols a les acaballes del partit. A la tanda de penals (shoot outs), la igualtat s'ha mantingut fins que Jana Martínez ha decantat finalment la balança (5-4). Les santcugatenques, vigents campiones de la Copa, s'enfrontaran aquest dissabte a l'Egara (11 h) per aconseguir una plaça a la gran final de diumenge.

El Club de Polo femení, que jugava a casa, encara no havia perdut cap partit aquesta temporada, i aquest divendres tampoc ha perdut, però la sort dels shoot outs ha afavorit el Junior.

Els quarts de final han sigut igualadíssims, tant, que en els tres primers quarts cap dels dos equips ha sigut capaç de marcar cap gol. El Polo ha fallat un stroke quan Ortiz ha enviat la pilota al travesser al tercer quart. Les defenses, i l'alt coneixement que tenen les unes de les altres, ha impedit que cap aconseguís obrir la llauna. Una llauna que s'ha obert a sis minuts pel final, quan Mai Garcia ha marcat per sota les cames de la portera del Polo.

Però el partit no estava decidit encara. A dos minuts per acabar, després de set penals córner desaprofitats, en el vuitè el Polo ha aconseguit batre la portera Natàlia Salvador. Aquest 1-1 ja no s'ha mogut i s'ha passat a la tanda de penals (shoot outs).

La màxima igualtat s'ha mantingut també aquí, ja que quan el Polo marcava, el Junior també, i quan el Junior fallava, el Polo també. L'equilibri l'ha trencat finalment Jana Martínez (5-4), un gol que ha destapat l'eufòria entre les santcugatenques, que aquest dissabte contra l'Egara (11 h) podran seguir el camí per repetir el títol que van aconseguir l'any passat a València.