El Patí Hoquei es retroba amb el triomf davant el segon classificat, el Taradell

Pau Gilabert, amb tres dianes, ha certificat la victòria (5-3) davants dels d'Osona

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (5-3) el Taradell, segon classificat, a la jornada 10 de l'Ok Lliga Plata Sud. Els santcugatencs han dominat el matx des de l'inici i trenquen una ratxa de dues derrotes consecutives. Pau Gilabert, amb tres dianes, i Carles Domènech i Joan Farnés han certificat la victòria santcugatenca. Els de Joan Carles Vadillo visiten la propera jornada la pista del Shum Maçanet, equip de la part alta de la taula.

Emoció, tensió i polèmica en un matx jugat de tu a tu entre dos dels candidats a l'ascens. Inici fulgurant dels locals amb dues dianes en els primers cinc minuts obra de Carles Domènech i Joan Farnés que han situat un 2 a 0 que ha sorprès i de quina manera els visitants.

El Taradell ha reaccionat amb algunes ocasions, però Daniel Rodríguez de falta directa ha retallat diferències al lluminós. Abans d'arribar al descans, gol psicològic del capità Pau Gilabert que ha deixat tocat anímicament els visitants.

A la represa, Marc Soler ha situat el 3 a 2. El partit s'ha obert d'un cantó a l'altra de pista amb contraatacs ràpids. Dues faltes directes molt protestades pels d'Osona han deixat a Pau Gilabert amb un alt índex d'eficàcia. Dues faltes directes, dos gols. 5 a 2 per al Patí Hoquei al tram final del matx.

Encara ha tocat patir amb la diana de Sergi Pla de falta directa, però el temps ja s'ha exhaurit i triomf de prestigi del Patí Hoquei Club Sant Cugat.