El Junior supera el Sardinero i ja somia amb el debut a l'EHL

El conjunt santcugatenc ha certificat la classificació per a la final a quatre i ja prepara l'estrena europea


  • Comparteix:

El Junior femení ha superat (3-0) el Sardinero de Santander en el partit corresponent a la setzena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. El conjunt santcugatenc, que aquesta pròxima setmana debutarà a la màxima competició europea (EHL), ha fet un partit gris, però ha acabat superant el conjunt santanderí amb comoditat. Amb aquest triomf, les noies de Marcel Malgosa han certificat, de forma matemàtica, la classificació per a la final a quatre pel títol de lliga.

El matx ha començat amb un Junior decidit a dominar i que, ben aviat, ha gaudit d'ocasions clares de gol gràcies a les recuperacions en camp contrari. Amb tot, al minut 13 de joc, Maialen Garcia ha encetat la llauna (1-0) amb una diana que posava el partit força de cara per a les santcugatenques.

Al segon període, el domini de les blau-i-negres encara s'ha fet més evident. En aquest sentit, el Junior ha gaudit de fins a tres penals córners per ampliar la diferència en el lluminós, però cap d'aquestes ocasions ha acabat al fons de la porteria que defensava Paula Ruiz, que s'ha exhibit sota els tres pals. Així doncs, el matx ha arribat al descans amb el mateix resultat (1-0).

A la represa, el Sardinero ha apujat el nivell ofensiu amb l'objectiu d'empatar el partit i ha comptat amb tres penals córners que, un cop més, també s'han errat.

Amb tot plegat, s'ha arribat al quart i definitiu període amb tot obert. Als instants inicials, el Junior ho ha tornat a provar a la sortida d'un penal córner, però el conjunt santcugatenc s'ha topat, una vegada més, amb una Paula Ruiz incommensurable. Malgrat això, les noies de Marcel Malgosa ho han continuat intentant, fins que a les acaballes del matx, Mariona Serrahima i Laia Vidosa han sentenciat el partit i, per consegüent, han certificat la classificació per a la final a quatre pel títol de lliga.

La setmana vinent, l'equip femení del Junior viatjarà fins a Holanda per disputar l'EHL, màxima competició continental. El club blau-i-negre, que està entre els vuit millors equips europeus d'hoquei herba, disputarà, per primera vegada, aquesta competició referent a nivell mundial.




Marcel Malgosa

No ha estat un bon partit, però arribem bé a la setmana clau de l'EHL.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.