El Solideo-Patí Hoquei femení debuta amb derrota ajustada a l'OK Lliga a Galícia

Les santcugatenques perden (1-0) a la pista del Deportivo Liceo

Imatge d'arxiu del Solideo- Patí Hoquei femení / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Solideo-Patí Hoquei Sant Cugat Club ha encaixat la primera derrota (1-0) de la temporada davant el Deportivo Liceo a l'Ok Lliga. El partit ha arribat amb empat a 0 al descans en un matx d'anades i vingudes constants, amb ritme alt i molta intensitat per part de tots dos equips. La jugadora local Marlena Rubio ha fet l'únic gol del partit que ha servit per sumar el primer triomf gallec a la lliga. Les de Beto Borregán disputen la segona jornada de competició aquest dissabte a les 18 h davant el Bigues, conjunt que suma un punt després de l'empat amb el Voltregà.

El conjunt gallec ha fallat una falta directa dos minuts després d'iniciar el matx. Els dos equips han buscat el gol constantment, les noies d'Alberto Borregan ho han seguit intentant fins que han trobat porteria, però una falta prèvia ha evitat que el gol pugés al marcador.

El partit seguia molt igualat a l'inici de la represa, però a falta de 17 minuts per acabar el matx, Marlena Rubio, ha fet el primer i únic gol del partit. La segona part ha continuat sent molt disputada, amb ocasions per a totes dues bandes, però en algun moment la precipitació en atac i els desajustos en defensa han provocat que el conjunt vermell-i-negre es quedés sense puntuar.