Un Junior despistat cau en el derbi davant l'Atlètic Terrassa

Els santcugatencs han perdut (3-4) contra el vigent campió de lliga en un matx marcar per les desconnexions

El primer equip masculí del Junior ha perdut (3-4) contra l'Atlètic Terrassa en el derbi vallesà corresponent a la setena jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs, que han dominat bona part del partit gràcies a la seva efectivitat de cara a porteria, han pagat les desconnexions defensives davant el vigent campió de lliga.

Els minuts inicials del duel han estat marcats per les imprecisions i per la manca d'encert de cara a porteria per part de tots dos conjunts. De fet, el gol s'ha fet esperar fins al segon període, quan el Junior s'ha avançat per mitjà de Pablo Espino, que ha sabut culminar a la perfecció una gran acció individual (1-0). Instants després, els homes d'Oriol Torras, que han aprofitat les errades defensives dels egarencs, han ampliat la diferència amb una diana a la sortida d'un penal córner protagonitzada per Arnau de Bruijn (2-0).

Ara bé, l'Atlètic Terrassa, que compte amb jugadors amb molta experiència a la categoria, ha continuat lluitant per apropar-se en el marcador i, just abans del descans, ho ha aconseguit gràcies a l'obra de Marc Sallés (2-1).

Després del pas pels vestidors, amb el duel obert i tot per decidir, els visitants s'han posat les piles i, a l'equador del tercer període, han empatat el partit per mitjà de Joan Tarrés (2-2). A partir d'aquest instant, tot ha embogit i les ocasions de gol han estat constants. En aquest sentit, el Junior ha aprofitat el caos per tornar l'estacada traient rèdit d'un nou penal córner que ha transformat Sam Cortés (3-2).

Al quart i darrer període, el duel s'ha acabat de trencar per complet. L'Atlètic Terrassa, que avisava de forma constant, ha tornat a igualar el duel (3-3) i, pràcticament a la següent jugada, ha culminat la remuntada gràcies al gol de Quim Malgosa (3-4).

El tècnic del Junior masculí, Oriol Torras, ha destacat la feina dels seus jugadors, tot i que s'ha mostrat preocupat per les "desconnexions que pateix l'equip en molts moments del partit".

Ara, els santcugatencs comptaran amb dues setmanes de descans per fer net abans de visitar el Sanse Complutense, en un partit que tornarà a ser una prova de foc pels homes d'Oriol Torras.