El femení del Solideo Patí Hoquei cau golejat per 1 a 7 davant el Telecable

Les visitants han deixat el partit vist per sentència a la primera meitat després de marcar quatre gols en tres minuts

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut golejat (1-7) aquest diumenge davant el Telecable en un partit que s'ha decidit a la primera meitat. Les vermell-i-negres han aguantat les primeres embestides de les visitants, però en els últims tres minuts del primer temps les asturianes han fet quatre gols que han sentenciat el partit. Les santcugatenques, que es mantenen a mitja taula amb 21 punts, visitaran la pista de l'Igualada en la propera jornada.

La primera meitat ha començat amb un Telecable que ha agafat la batuta del partit. Després d'uns primers minuts en què el Sant Cugat es podria haver avançat amb un penal, les visitants han posat una marxa més i han començat a perforar la porteria vermell-i-negra. Primer amb dues dianes, obra de Sara Roces i Natasha Lee, i després amb quatre dianes en qüestió de tres minuts que han deixat el partit vist per sentència. Les de Beto Borregán només s'han pogut apropar en el marcador amb un gol d'Ariadna Avilés, que ha acabat sent l'única diana de les locals en tot el partit.

A la represa, el partit ha baixat de ritme. El Telecable ha continuat manant i tenint les ocasions més clares, però aquesta vegada la defensa vermell-i-negra ha estat més encertada. Un encert en defensa que no han tingut en atac. A manca de deu minuts per al final, les asturianes han fet el definitiu 1 a 7.

L'entrenador del Solideo Patí Hoquei, Beto Borregán, ha reconegut que la posada en escena del partit "no ha estat la millor" després de la derrota de la jornada anterior contra el Palau.

Beto Borregán

La posada en escena no ha sigut la millor. L'equip encara cuejava el partit de Palau. Les baixes que tenim i la mentalitat han fet que fos difícil treure positiu alguna cosa.