Victòria important del Junior femení davant la Real Sociedad

Les santcugatenques, mantenen la bona ratxa de victòries i ja són a un punt del líder

Imatge del tercer quart durant el partit Junior vs Real Sociedad / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior d'hoquei herba ha guanyat (2-1) la Real Sociedad a la jornada 18 de la Lliga Iberdrola i es manté en segona posició amb 42 punts, a un punt de la primera plaça. Les santcugatenques han tingut dues cares durant el matx, un mal primer temps amb errades i sense fer un bon joc col·lectiu, en canvi, s'han refet amb una gran segona meitat i s'han assegurat els tres punts en un duel important. Les de Guille Carnicer disputaran la propera jornada al camp de l'Atlètic Terrassa, sisè classificat.

El partit ha començat igualat amb ocasions per a tots dos conjunts, però sense gaire perill per a cap de les dues porteres. El primer quart ha tingut quatre penals córners, dos per a cada equip i el Junior ha aconseguit transformar un d'ells de la mà de Berta Serrahima definint pel pal esquerre de la portera basca (1-0).

El segon quart ha estat més disputat amb una real tancada al darrere i buscant sortir al contraatac, en canvi, el Junior ha buscat tenir més la possessió de pilota amb bones ocasions de gol. A l'equador del segon quart ha arribat el gol de la Real en una bona triangulació de pilota a dins de l'àrea que ha definit María Sofía Darnay i ha empatat el matx (1-1). Quan faltava un minut pel descans, les blau-i-negres, han desaprofitat el tercer penal córner a favor i s'ha arribat al final del primer temps amb empat a un (1-1).

L'inici del tercer quart ha sigut fulgurant per part del Junior amb una gran pressió i molt control de pilota. A finals d'aquest quart, en una grandíssima jugada per la banda dreta amb una passada de la mort, ha marcat Clara Pineda i ha tornat a avançar a les de Guille Carnicer al lluminós (2-1).

Bon inici de les visitants en l'últim quart amb un joc més ofensiu. Al minut dos han tingut un penal córner que ha tret Berta sota pals. Just un minut després el Junior ha disposat d'un penal córner que ha refusat la portera de la Real. Tot i el bon quart de les visitants, el Junior ha sabut patir i amb una gran defensa i molta possessió de pilota s'ha emportat els tres punts (2-1).

Guille Carnicer, tècnic del Junior femení, ha destacat la importància d'endur-se aquests tres punts en partits "on l'equip no juga tant bé" i ha expressat "que hem sabut patir en l'últim quart i ara ja toca pensar en el que ve la pròxima jornada".

Guille Carnicer

És important guanyar quan no jugués bé. Hem tingut una primera meitat on no hem estat fines, i una segona on s'ha vist més el que som nosaltres.