El Junior femení supera l'Atlètic Terrassa i accedeix a la final del Campionat de Catalunya

Les santcugatenques han guanyat (3-1) les egarenques i buscaran tornar a aixecar un nou títol aquest diumenge


Temes relacionats

El Junior masculí perd contra l'Atlètic Terrassa i es queda a les portes de la final del Campionat de Catalunya ( 7/set/23)

Sant Cugat, seu de les finals dels Campionats de Catalunya d'hoquei herba (30/ago/23)


  • Comparteix:

El Junior femení, en una imatge d'arxiu, tornarà a disputar una nova final del Campionat de Catalunya absolut / Foto: EHL

El Junior femení, en una imatge d'arxiu, tornarà a disputar una nova final del Campionat de Catalunya absolut / Foto: EHL

El primer equip femení del Junior ha guanyat (3-1) l'Atlètic Terrassa en el partit corresponent a les semifinals del Campionat de Catalunya absolut d'hoquei herba que s'ha disputat, aquest dijous, a Can Salas (Terrassa). D'aquesta manera, les santcugatenques, que han dominat el partit de principi a fi, disputaran una nova final pel títol contra el Club Egara, que ha superat (2-0) el Polo en l'altra semifinal. Les blau-i-negres, entrenades per Guille Carnicer, disputaran la gran final aquest diumenge 10 de setembre a les 18 hores a les instal·lacions del Junior, que també serà seu de la final masculina.

La temporada passada el Junior femení ja va disputar la final del Campionat de Catalunya. Una final que el Polo de Barcelona va endur-se contra les santcugatenques (4-2) tot trencant l'hegemonia de les cinc últimes edicions guanyades pel conjunt blau-i-negre.

CONSULTA AQUÍ TOTS ELS RESULTATS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT FEMENÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.